Grădini de iarnă

Gradinile de iarna in Moldova – construire si vitrare.

Gradinile de iarna in Chisinau nu mai sunt un obiect de lux. Ele sunt un loc care ii aduna pe toti cei apropiati, unde va puteti bucura de culorile aprinse ale florilor si sa evadati din viata de zi cu zi. Acestea va ajuta sa va incarcati cu emotii pozitive, indiferent de anotimp, pentru ca puteti intretine propria gradina chiar in timpul ingheturilor severe.

Modelele moderne ale gradinilor de iarna pot fi instalate nu numai in casele suburbane. Astazi aproape orice persoana poate crea gradinile de iarna pe loggia. In Moldova, acesta este nu doar un loc relaxant, ci si decoreaza fatada unei cladiri cu mai multe etaje, pe acoperisul caruia sunt instalate luminatoare.

Cea mai modesta optiune, insa care are un potential ridicat, sunt gradinile de iarna pe balcon in Chisinau, care va vor ajuta la decorarea si vor fi un simbol de rafinament a cladirii tipice. Gradina poate fi simpla, in forma de dreptunghi, colt sau ercher, in functie de configuratia balconului.

Transformand loggia sau balconul intr-o gradina de iarna, puteti-o folosi ca loc pentru citirea sau cabinet. Alte argumente importante in favoarea unei gradini de iarna sunt:

  • montarea se efectueaza intr-o singura zi;
  • se creeaza o izolatie suplimentara;
  • izolare fonica se imbunatateste,
  • structura este durabila.

Gradinile de iarna din aluminiu in Moldova pot fi proiectate si ca cladiri independente. Acest tip de gradini este cel mai potrivit pentru proprietarii caselor private si mansarde. Carcasa gradinii de iarna este confectionata din aluminiu, ales pentru rezistenta si usurinta sa, insa in acelasi timp este rezistent la influenta externa.

Construire si vitrare gradinilor de iarna in Chisinau se efectueaza tinind cont de cele mai noi tendinte in domeniul proiectarii structurilor translucide. Noi va vom ajuta sa creati un design de orice complexitate, pentru ca voi veti putea creste plante exotice si sa va bucurati de o priveliste minunata in orice moment al anului.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

Formular pentru comenzi
Clientii nostri