Grupuri de usi exterioare din sticla de la Aralex

Grupuri de usi exterioare de sticla in Moldova.

Unul dintre cele mai importante elemente pentru aspectul cladirii sunt grupuri de usi exterioare de sticla in Chisinau care saluta vizitatorii si creeaza prima impresie a locului, care influenteaza in continuare intreaga perceptie a cladirii si formarea de atitudini fata de birourile si centrele situate in interior.

Cele mai estetice si populare intr-un oras modern sunt grupuri de usi exterioare din sticla. In Moldova acestea sunt instalate in locuri cu un flux de oameni mare – restaurante, magazine, scoli si centre de afaceri. Aceste grupuri de usi sunt atractive din punct de vedere vizual si protejeaza de zgomotul strazii, vant, precipitatii. Nu veti gasi aceste avantaje cu alte usi, precum ca usi glisante, batante si interioare.

Grupuri de usi exterioare in Chisinau au mai multe functii:

  • Estetica. Accentueaza stilul cladirii si al companiei.
  • Navigare. Atunci cand in cladire sunt instalate grupuri de intrare, este usor de inteles unde este intrarea.
  • Protectie. Acestea contribuie la pastrarea caldurii si creeaza o izolare fonica suplimentara.
  • Publicitate. Zona de intrare poate fi folosita ca spatiu suplimentar pentru publicitate.

Acest element al desinului trebuie sa corespunda unor cerinte specifice deoarece siguranta oamenilor – vizitatorilor, angajatilor companiei si proprietarilor locuintelor, depinde de fiabilitatea structurii. Pentru aceasta exista grupuri de usi exterioare externe in Moldova, care au rigiditate si rezistenta sporita.

Pe langa cele externe, exista si grupuri de usi exterioare interne. In Chisinau acestea sunt instalate in antreu, in interiorul cladirii. Dat fiind faptului ca exista multe posibilitati de decorare, puteti crea un design unic care sa va reprezinte si sa reflecte filozofia organizatiei dumneavoastra.

Montare grupurilor de usi exterioare externe sau interne in Moldova se foloseste prin sticla temperata cu rezistenta sporita si armaturi de otel de inalta calitate si cu caracteristici durabilitate mai mare. Montare usilor vor servi ca decor pentru intrare, accentuand stilul si prestigiul companiei. Ambele tipuri de grupuri de intrare au aceleasi functii – protectia impotriva zgomotului si a factorilor climatici.

Companie Aralex se efectueaza fabricare grupurilor de usi exterioare de sticla in Chisinau timp de 20 de ani. Datorita experientei si a echipei de specialisti, usi din sticla ale companiei Aralex au o calitate inalta si sunt fiabile.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

Formular pentru comenzi
Clientii nostri