Izolarea fațadelor cu vată minerală (fațade ventilate)

Izolare cu vata minerala in Moldova.

Varietatea materialelor de constructie ofera o gama larga a materialelor de izolare fatadelor, inclusiv izolare cu vata minerala. In Chisinau, ea este liderul pietei de material pentru izolare. Prin utilizarea vatei minerale este posibila de a crea fatade ventilate care au unul dintre cei mai buni indicatori de reducere a zgomotului si a izolarii termice.

Izolare cu vata minerala este folosita pentru izolare podelelor, peretilor si chiar a acoperisurilor. Acest material este format din fibre strans impletite, care constau dintr-un amestec de agenti cu legatura si sticla sau roci. Izolare fatadelor cu vata minerala in Moldova este potrivita atat pentru cladirile din piatra, cat si pentru cele din lemn, iar pentru exterior – izolare cu polistiren.

Avantajele, care are izolare casei cu vata minerala in Chisinau:

  • Materialul izoleaza cladirea inlaturand excesul de umiditate de pe pereti;
  • Creeaza o circulatie a aerului constanta, datorita careia se mentine o microclimat favorabila in interiorul incaperii;
  • Ea este rezistenta la foc si ecologica;
  • Practic nu este afectata de schimbarile de temperatura si umiditate.

Sistem de fatade ventilate in Moldova ajuta la inlaturarea umiditatii si asigura o microclimat confortabila datorita aerisirii naturale intre peretii cladirii si materialul termoizolant. Cel mai eficient sistem de izolare a cladirilor este sistem de fatade ventilate suspendate. In Chisinau acest sistem este utilizat des pentru cladirile publice si private.

Izolare casei cu vata minerala in Moldova este unul dintre serviciile principale oferite de catre compania Aralex. Noi mereu urmarim cele mai noi tendinte in domeniul materialelor de izolare termica, tehnologiilor de fabricare si in domeniul finisaj decorativ. Datorita celor mai buni specialisti, care pot efectua montarea de orice complexitate, respectand toate standardele de calitate, compania a castigat respectul clientilor din toata Moldova.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Opțiunile posibile pentru finisajul decorativ a fațadelor în cazul izolării cu vată minerală:

  1. panoul compozit
  2. gresie porțelanată
  3. tencuială decorativă
  4. gresie Klinker

Vata minerală este un material care este utilizat pe scară largă în procesul de izolare sau de izolare termică atât în interiorul camerei, cât și în exterior.

Avantajele izolării fațadelor cu vată minerală:

izolator termic excelent

Светопрозрачные конструкции в Молдове

structură integrală

Светопрозрачные конструкции в Молдове

densitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

nu se deformează

Светопрозрачные конструкции в Молдове

siguranța împotriva incendiilor

Светопрозрачные конструкции в Молдове

rezistentă la mucegai și ciuperci

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri