Sistem de grinzi și rigle

Sistem de grinzi si rigle in Moldova.

Sistem de geamuri pentru grinzi si rigle in Chisinau este o tendinta moderna in arhitectura. Sistemul se bazeaza pe utilizarea unei constructii puternice din stalpi verticali si traverse orizontale, ferestrele sau geamurile termopan sunt introduse in cadru.

Daca vreti sa utilizati geamuri de rigle in Moldova, atunci veti avea urmatoarele avantaje:

  • Transparenta ridicata, datorita caruia este redus consumul energiei electrice;
  • Confort pentru oameni, datorita surselor naturale de lumina;
  • Extinderea vizuala a spatiului si ventilatie suplimentara.

Sistem de grinzi si rigle in Chisinau ofera cladirii splendoarea si modernitate. Cu aceste geamuri de fatade, el poate fi utilizat in aproape orice structura translucida. Datorita acestuia, poate fi realizat un sistem al oricarui element de constructie. Cladirea vitrata se evidentiaza printre alte cladiri tipice. Datorita acestui fapt, aceasta cladirea va fi in centrul atentiei. Dar nu uitati ca aveti pentru alegerea si sistem de geamuri structurale si de geamuri spider.

Geamuri de fatade si rigle in Moldova pot fi de urmatoarele tipuri:

  • Geamuri solide. In acest caz, cladirea arata complet transparent si consta din sticla si metal.
  • Geamuri panoramice. Aceste geamuri de grinzi si rigle in Chisinau sunt utilizate cel mai des. In acest caz, blocul transparent de-a lungul cladirii si rigle cuprind spatiul dintre etaje. Aceasta metoda este adesea folosita in combinatie cu pereti de beton sau zidarie.
  • Geamuri strip. Acest tip este utilizat ca element decorativ pe o structura solida de caramida sau beton, iar in interiorul incaperii creeaza o sursa suplimentara de lumina. Geamuri strip arata ca o banda transparenta continua care se intinde in jurul cladirii.
  • Geamuri duble. Acest sistem de geamuri pentru fatade si rigle in Moldova retine cel mai eficient caldura in interiorul cladirii. El este format din doua randuri de sticla, intre care este creat un spatiu cu aer.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Principalele puncte forte ale acestui sistem includ:

Nivel ridicat de izolare termică

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Posibilitatea de a instala umpluturi uriașe

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Varietatea de forme

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Versatilitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri