Pardoseli şi tavane din sticlă

Pardoseli si tavane de sticla in Moldova.

Constructiile din sticla sunt din ce in ce mai populare printre arhitecti si designeri de interior. Aceasta se datoreaza faptului ca materialul dat este foarte universal. Sticla se poate incadra perfect in oricare incapere. Ea se combina perfect cu o varietate de texturi, cum ar fi lemnul, metalul sau piatra. Camera in interiorul careia sunt folosite elemente din sticla este foarte luminoasa.

Va arata foarte atragator in interior pardoseli de sticla. In Chisinau, modele sunt folosite destul de rar, decizia data fiind foarte indrazneata. Cu toate acestea, datorita tehnologiilor moderne de prelucrare a sticlei, puteti fi siguri de fiabilitatea si siguranta acestora.

Pardoseli din triplex in Moldova este o structura durabila din mai multe straturi de sticla temperata, latimea carora este de cateva centimetri. Pardoseala din sticla poate fi instalata in diferite moduri, in functie de configuratia camerei:

  • Pardoseala instalata pe un cadru la un nivel cu podeaua si realizata sub forma de nisa. Astfel de constructii pot fi adesea intalnite chiar pe strazile oraselor in care au loc sapaturi arheologice. Aceasta se face pentru a pastra o parte din istorie si celor din jur.
  • Pardoseala este construita ca o scena si se ridica deasupra nivelului principal. Aceasta optiune este cea mai raspandita in proiectarea restaurantelor si barurilor. Ea mai este folosita in muzee ca suport pentru exponate deosebit de valoroase.
  • Pardoseala in intregime din sticla care inlocuieste podeaua clasica. Aceasta optiune este cea mai indrazneata si mai interesanta, de aceea se intalneste destul de rar.

In pardoseli din sticla in Chisinau puteti monta iluminatoare, ceea ce va crea o atmosfera deosebita si va ilumina incaperea. Pardoseala din sticla arata foarte modern, ceea ce este apreciat de catre proprietarii caselor si vilelor private, prin ea se poate vedea strada si imprejurarile.

Tavane din triplex in Moldova pot fi de o grosime mare sau mai delicate, atunci cind sarcina pe tavan este mult mai mica. Ele pot fi executate in doua moduri principale:

  • Pe cadrul pregatit cu dibluri si lipici. Un astfel de tavan poate fi instalat in fragmente, la un nivel cu tavanul de baza.
  • Pe suporturi care vor fi cu un nivel sub plafonul principal. Aceasta constructie va arata cel mai impresionant cu iluminare.

Tavane de sticla in Chisinau pot fi decorate in diverse moduri pentru a arata mai avantajos in designul camerei.

Fabricare unor astfel de constructii este mandria specialistilor Aralex, ce inspira arhitecti si designerii vestiti la crearea unor proiecte indraznete. Montare pardoselilor sau tavanului de sticla in Moldova trebuie sa fir efectuata exclusiv de catre specialisti in domeniu, respectand toate standardele.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Durabilitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Siguranță şi rezistență

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Material ecologic

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Orice concepte de design

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Calculul profesional al sarcinii

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Aspect estetic

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri