Partiții staționare de la Aralex

Partitii stationare in Moldova.

Partitii stationare de sticla in Chisinau sunt una dintre cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiului intr-un birou, centru comercial sau alte spatii industriale si casnice. Intrucat un birou este constituit din mai multe departamente care diferira dupa spatiu si functionalitate, companiile au anumite cerinte in ceea ce priveste amenajarea.

Partitii de birou din sticla in Moldova va permit sa creati birouri mici separate, in care angajatii nu vor fi deranjati de zgomote straine si va patrunde lumina naturala. In acelasi timp, spatiul va parea mult mai mare datorita transparentei constructiei, care face acestea partitii din sticla.

Partitii stationare din sticla in Chisinau pot fi folositi pentru zonarea birourilor, salilor de conferinte sau a zonelor de recreatie. Ele au un numar de avantaje fata de partitiile realizate din alte materiale:

  • Rezistenta la diverse influente.
  • Au un grad ridicat de transparenta.
  • Partitii de birou si de sticla nu sufera din cauza modificarilor de temperaturi sau umiditatii aerului.
  • Posibilitatea de a crea orice design.

Fabricare partitiilor stationare, care trebuie sa fie fiabile si durabile, nu este simplu, insa tehnologiile companiei Aralex permit crearea celor mai bune de pe piata Moldovei. Montare partitiilor de birou in Moldova va crea o atmosfera confortabila pentru angajati, va contribui la imbunatatirea starii de spirit si productivitatii acestora. Dar cu totul acestora, noi avem si partitii glisante.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

Formular pentru comenzi
Clientii nostri