Sistem de geamuri spider

Geamuri de spider in Moldova.

Geamuri de spider pentu fatade in Chisinau sunt constructii din sticla temperata care sunt montate pe elementele de rezistenta a cladirii. Sticla este fixata cu ajutorul unor suporturi din otel – paianjeni, apoi fixate cu suruburi din interiorul cladirii. Acest lucru creeaza efectul unei foi de sticla intregi in partea exterioara a cladirii.

Sistem de geamuri spider in Moldova are urmatoarele avantaje:

  • Rezistenta la efectele climatice;
  • Exterior placut – cladirea arata delicat si subtil;
  • Durabilitate si protectia ecologica.

Geamuri de fatade fara rame in Chisinau permite o transparenta excelenta si economiseste energia. Geamuri de fatade din acelasi tip sunt realizate in sectiuni, ceea ce faciliteaza repararea fatadei si nu necesita inlocuirea intregii structuri.

Geamuri solide in Moldova sunt formate dintr-o structura flexibila si rezistenta. Acest lucru permite distribuirea uniforma a sarcinii pe elementele de fixare si compensarea greutatii, ceea ce va proteja sticla de fisuri si distrugeri. In timpul montarei, lipiturile dintre geamuri sunt umplute cu un material de etansare, ceea ce da sistemului glisant unul dintre cele mai frumoase aspecte exterioare. Dar nu uitati ca aveti pentru alegerea si sistem de grinzi si rigle si de geamuri structurale.

Daca obiectivul vostru este sa create o vizibilitate maxima a interiorului din partea strazii, atunci geamuri planar pentru fatade in Chisinau sunt cea mai potrivita optiune. Designul deschis si usurinta aparenta a constructiei se combina cu rezistenta ridicata la vanturi puternice, zapezi si temperaturii adverse. Acest sistem va permite sa realizati proiecte unice care va vor fascina prin frumusetea lor. Daca doriti sa construiti o cladire lejera, amintiti-va ca sistem de spider in Moldova trebuie fi executat de specialisti de incredere, care isi cunosc lucrul.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Varietatea formelor și dimensiunilor fațadelor

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Construcții ușoare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Indice înalt de pătrundere a razelor solare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Rezistența elementelor de fixare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Durabilitatea elementelor de fixare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Instalare rapidă

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri