Uși glisante din sticlă de la Aralex

Usi glisante de sticla in Moldova.

Usa este cel mai important element al interiorului, nu numai din punct de vedere functional, dar si cel estetic. Usi glisante de sticla in Chisinau sunt o noua tendinta care va permite sa conferiti interiorului un aspect delicat si modern. In acelasi timp, usi de sticla contribuie la economisirea spatiului valoros al incaperii. Usi sunt confectionate din sticla temperata durabila, iar in caz daca se strica, fragmentele lor nu vor fi ascutite si nu vor cauza probleme.

Usi cupe de sticla in Moldova pot parea fragile, insa ele sunt ergonomice, simple in exploatare si intretinere, sunt ecologice si va ofera siguranta, nu absoarbe mirosurile si grasimea. Sticla nu este afectata de umiditate si schimbarea temperaturii. Alte tipuri de usi din sticla au avantaje similare, si anume: batante, interioare si grupuri de usi exterioare.

Usi glisante din sticla din Chisinau se vor incadra in orice interior, datorita numeroaselor metode de decorare, deoarece usile pot fi lucioase, mate, transparente sau cu imprimeuri. Ele de asemenea se pot folosi pentru locuri publice, precum banci, centre medicale sau birouri. Usi admirabile, de inalta calitate, va vor evidentia statutul si vor contribui la cresterea prestigiului companiei dumneavoastra.

Montare usilor cupe de sticla in Moldova poate fu facuta in camera de zi, cat si in bucatarie sau baie. In caz daca incredintati montarea specialistilor cu experienta, acestea va vor servi multi ani, iar reparatia sau inlocuirea pieselor nu va fi necesara. Montarea este realizata in cel mai scurt timp si in conformitate cu toate standardele.

Fabricare usilor glisante din sticla in Chisinau este una dintre activitatile principale ale companiei Aralex. Activand pe piata Moldovei mai mult de 20 de ani, compania a castigat increderea oamenilor si a companiilor mari din toata Moldova.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

Formular pentru comenzi
Clientii nostri