Pergole

Pergole in Moldova.

Structuri din pergola in Chisinau s-au incadrat perfect in peisajul urban. Acestea sunt constructii multifunctionale si atragatoare, care pot fi intalnite pe terasele de vara, pe verandele restaurantelor, in gradini sau in casute si vile.

Pergole in Moldova sunt de mai multe modele si tipuri. Functia lor principala este de a proteja impotriva precipitatiilor si razelor solare. Astfel de acoperisuri isi indeplinesc functia in orice moment al anului si in orice anotimp.

Acoperisuri glisante in Chisinau sunt structuri automatizate care pot ascunde suprafete mari de soare. Acestea se pot deschide si inchide in cateva minute, in unele modele pe linga acoperirea superioara este prevazuta si una verticala, care protejeaza eficient de vant sau creeaza umbra.

Pergole culisante in Moldova pot fi:

  • Independente. Pentru a consolida o astfel de structura, acoperisul este sustinut de stalpi din toate partile constructiei.
  • Pergole adiacente. Astfel de constructie se plaseaza linga fatada cladirii si seamana cu un baldachin.
  • Pergola montata pe o structura existenta.

Acoperisuri automate in Chisinau sunt o combinatie intre aspect spectaculos si functionalitate, ceea ce face terasa confortabila si eleganta. Structurile de sustinere din aluminiu pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL pentru a se privi bine cu restul cladirilor.

Pergole retractabile in Moldova pot fi realizate din urmatoarele materiale:

  • Din PVC, care este rezistent la pliere si strangere, este usor de curatat si isi pastreaza proprietatile pentru o lunga durata. Atunci cand este inchisa, structura poate fi stransa intr-o rulata pe tambur, iar in varianta deschisa se intinde uniform.
  • Din lamele. Un astfel de acoperis dupa principiul functionarii este asemanator cu jaluzelele. Cu ajutorul lui puteti schimba iluminarea camerei prin reglarea unghiului de inclinare a lamelelor.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Simplitate în gestionare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Protecție de vânt, zăpadă și ploaie

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Protecție solară

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Control de la distanță

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Asigură utilizarea unui spațiu mai mare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Funcționare silențioasă

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri