Ferestre din PVC

Ferestre de plastic in Moldova.

Ferestre din PVC in Chisinau sunt raspandite de mai multe decenii. Datorita aparitiei noilor tehnologii si a materialelor folosite in productie calitate acestora devine din ce in ce mai inalta si ele castiga tot mai multi admiratori. Compania noastra, Aralex utilizeaza sisteme moderne KOEMERLING (Germania), care sunt ecologice, deoarece nu contin metale grele. De aceea, acestea sunt mult mai usoare decat ferestre din aluminiu.

Dupa tipul de deschidere, exista ferestre PVC de mai multe feluri:

  • Ferestre pivotante PVC in Moldova sunt utilizate mai ales in spatii rezidentiale. Astfel de ferestre se deschid in interior si constau din una sau doua parti. Cu ajutorul la astfel de ferestre, este posibila aerisirea maxime a spatiului, insa deschiderea acestora necesita mult spatiu si nu este utilizat pervazului pentru spatiu suplimentar de depozitare.
  • Ferestrele batante din plastic in Chisinau sunt o inversiune a ferestrelor pivotante. Mecanismul lor face posibila doar inclinarea la 45 de grade, exclusiv pentru aerisirea camerei. Astfel de ferestre sunt utilizate pentru o securitate sporita: in camerele pentru copii, pe scari sau pe etaje inalte a cladirilor. Ferestrele batante va permit utilizarea pervazul intr-un mod eficient.
  • Printre cele mai convenabile sunt ferestre inclinate din PVC in Moldova. Fereastra poate fi deschisa in mod rotativ sau inclinata la 45 de grade pentru asigura aerisirea. Datorita faptului ca acest mecanism este foarte practic, la rotirea manerul ferestrei este posibila aerisirea constanta si convenabila a incaperii in orice moment al anului. Aceasta este cea mai potrivita metoda de deschidere a ferestrei, preferata de multor oameni.
  • Ferestre glisante de plastic. In Chisianu aceasta metoda de deschidere a devenit populara, deoarece este foarte convenabila si nu necesita mult spatiu. Ferestrele glisante sunt mult mai usoare decat ferestrele standard, ceea ce va permite sa le instalati pe balcoanele caselor vechi, deoarece sunt foarte compacte.
  • Supralumina PVC in Moldova este destul de raspandit, insa invizibil datorita amplasarii sub tavan. Mecanismele pot fi complet diferite ca forma – patrate, trapezoidale sau dreptunghiulare. Datorita tehnologiei moderne, ferestrele din PVC pot fi executate in aproape orice forma neobisnuita. Mecanismele oscilante pot fi utilizate in partea superioara sau inferioara, in caz daca inaltimea constructiei depaseste media.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Avantajele ferestrelor din PVC:

Durabilitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Rezistență la toate tipurile de impact meteorologic

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Etanșeitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Indici ridicați de izolare termică

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Indici ridicați de izolare fonică

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Nu necesită întreținere specială

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri