Ferestre din aluminiu

Ferestre de aluminiu in Moldova.

Ferestre din aluminiu in Chisinau sunt cea mai populara alternativa ferestrelor PVC, deoarece pot fi instalate in diferite configuratii. Astfel de ferestre sunt potrivite pentru centre comerciale si birouri, precum si a cladirilor rezidentiale.

Ferestre de aluminiu pot fi cu doua tipuri de profil:

  • Ferestre rece de aluminiu. In Moldova, sunt utilizate pentru incaperi neincalzite. Profilul nu are garnituri si insertii, de aceea nu pastreaza bine caldura. Sarcina principala a profilului rece este de a proteja impotriva ploii, vantului si prafului.
  • Ferestre calde din aluminiu in Chisinau – sunt utilizate pentru spatii rezidentiale, incalzite si constau din ferestre cu geamuri duble cu o camera sau cu mai multe camere. Acestea va permit sa creati cea mai favorabila microclimat in interiorul cladirii, iar intre camere se instaleaza o insertie din poliamida, care este consolidata cu fibra de sticla. Profilele calde au niveluri inalte de izolare fonica si termica.

Dupa felul de deschidere, ferestre sunt impartite in:

  • Ferestre glisante din aluminiu. In Moldova, multor oameni le place acest mod de deschidere. El se intalneste atat in geamuri reci, cat si in cele calzi. in primul caz, ferestrele vor avea o izolare fonica si termica nesemnificativa, iar in al doilea caz, izolare va face posibila pastrarea temperaturii camerei la maxim.
  • Ferestre inclinate de aluminiu in Chisinau sunt o modificare clasica a ferestrelor. Acestea pot fi complet deschise, instalate pentru ventilatie si au o functie suplimentara care este activata atunci cand manerul ferestrei este rotit la 45 de grade. Cu o montare corecta, toate partile unui astfel de mecanism se potrivesc strans intre ele contribuind la o izolare termica ridicata.
  • Ferestre batante din aluminiu in Moldova sunt utilizate pentru a asigura o siguranta sporita: in camerele copiilor, pe scari sau pe etaje inalte ale cladirilor. Aceste ferestre nu pot fi deschise complet, ci doar inclinate de 45 de grade, permitand aerisirea incaperii. Toate ferestrele sunt executate din sisteme de profil fiabile si solide.
  • Ferestre pivotante de aluminiu in Chisinau sunt adesea numite ca ferestre batante. Acestea prezinta una sau doua cercevele, care se deschid orizontal intr-o parte, cel mai adesea in interiorul camerei. Astfel de ferestre sunt foarte usor de utilizat si de curatat, acesta fiind unul dintre avantajele lor principale. Pentru ca ferestre sa se potriveasca fatadei sau interiorului camerei, acestea pot fi vopsite in orice culoare, conform scarii RAL.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

 

Avantajele ferestrelor din aluminiu:

durabilitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

rezistență

Светопрозрачные конструкции в Молдове

material ecologic

Светопрозрачные конструкции в Молдове

rezistență la coroziune și oxidare

Светопрозрачные конструкции в Молдове

ușor de întreținut

Светопрозрачные конструкции в Молдове

gamă largă de modele

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Formular pentru comenzi
Clientii nostri