Uși interioare din sticlă de la Aralex

Usi interioare de sticla din Moldova.

Usi interioare de sticla in Chisinau sunt niste elemente importanta a interiorului, care pot sublinia frumusetea si individualitatea sau sa faca incaperea plictisitoare si demodata. De aceea, alegerea usilor trebuie fi acordata cu atentie deosebita in momentul cand planificati reparatia.

Usi interioare din sticla in Moldova sunt un element al interiorului destul de nou si modern. Aceste usi de sticla se potrivesc pentru orice interior deoarece acestea pot fi decorate in moduri diverse: poate fi executata gravura cu laser, acoperirea cu folie sau imprimarea. Instaland aceste usi puteti mari vizual spatiul si puteti face interiorul mai delicat. Dar nu uita ca firma noastra produce, de asemenea, si usi: glisante, batante si grupuri de usi exterioare.

Cele mai populare usi din sticla sunt usi batante clasice si usi cupe. Usi exterioare de sticla in Chisinau vor arata grozav intre living room si sufragerie. La folosirea acestor usi este posibilitatea de crearea unui spatiu deschis mare, daca e nevoie.

Ambele usi batante si usi exterioare din sticla in Moldova au avantaje care le disting de usi din alte materiale:

  • Rezistenta la efecte mecanice. Usi sunt confectionate din sticla rezistenta, iar in cazul destramarii, particulele nu vor fi ascutite si nu vor provoca vatamari.
  • Transluciditate inalta. Chiar atunci cand usa este inchisa, o parte din lumina va intra in camera. Acest lucru este deosebit de important pentru incaperile fara surse de lumina naturala.
  • Usi de sticla nu sunt afectate de modificarile temperaturii sau umiditate.
  • Posibilitatea de a confectiona usa care se potriveste in interior.

Montare usilor exterioare de sticla in Chisinau nu este un lucru usor. Inainte de montare, se fac masurari exacte si sa se taie un panou corespunzator. Efectuarea sarcinii date este destul de dificila si nu este convenabil de a face acest lucru in casa, fara abilitatile necesare, tinand cont ca greutatea pieselor este destul de mare. Cel mai bine e sa incredintati acest lucru profesionistilor.

Fabricare usilor interioare din sticla in Moldova de la compania Aralex se efectueaza de catre specialisti calificati si in conformitate cu toate standardele necesare. Usi va vor servi multi ani si nu vor necesita investitii suplimentare pentru intretinere.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

Formular pentru comenzi




Clientii nostri