Uși batante din sticlă de la Aralex

Usi batante de sticla in Moldova.

Pentru a aduce ceva nou si original in casa dumneavoastra sau birou, nu aveti nevoie sa intreprindeti masuri radicale. O optiune excelenta ar fi inlocuirea usilor interioare simple cu cele din sticla. Usi batante de sticla in Chisinau pot fi instalate atat ca usile exterioare, cat si interioare. Ele se deschid in ambele directii, ceea ce le face mai convenabile pentru locuri cu un flux mare de oameni.

Usi pliante din sticla in Moldova au urmatoarele avantaje:

  • Design modern si ingrijirea lor este simpla;
  • Au o grosime dubla;
  • Se pot deschide fara atingere;
  • Permit zonarea delicata a camerei;
  • La montarea lor nu se foloseste cadru;
  • Sunt ecologice si sigure.

Usi batante din sticla in Chisinau, sunt adesea folosite in spatii rezidentiale, datorita capacitatii lor de economisire a spatiului. La deschidere ocupa o suprafata mai mica decat alte tipuri de usi: glisante, interioare si grupuri de usi exterioare. Acestea se amplaseaza pe o axa, sub si deasupra careia sunt instalate elemente de rulare. In momentul cand se deschide, usa se pliaza pe jumatate si se muta in lateral.

Acest model de usi este foarte convenabil, insa multe persoane au dubii in ceea ce priveste. Montare usilor pliante de sticla in Moldova, care se instaleaza cu folosirea celor mai bune fitinguri, ceea ce va asigura fiabilitatea si durabilitatea lor. Aceste usi din sticla pot fi instalate in centre de afaceri, restaurante si cladiri de birouri. Montare sa uslori batante se realizeaza cu ajutorul panourilor speciale, care se fixeaza in colturile superioare si inferioare ale usii. Incuietoarea acestor usi este amplasata in partea de jos si se blocheaza in podea.

Fabricare usilor pliante de sticla in Chisinau este un proces complex, la care lucreaza cei mai buni ingineri si tehnologi ai companiei Aralex pentru asigura calitatea superioara si exclude probleme in ceea ce priveste intretinerea usilor. Tehnologia de fabricare este perfectionata in mod regulat, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri cea mai buna calitate pe teritoriul Moldovei.

Structuri translucide in Moldova – compania Aralex.

Formular pentru comenzi
Clientii nostri