Izolarea şi finisaje decorative, faţade ventilate

Izolare casei si finisaj decorativ in Moldova.

Aralex ofera o gama completa de servicii pentru izolare casei, vilei sau oricarei alte cladiri, precum si pentru finisarea fatadei. Izolare casei in Chisinau ajuta la pastrarea caldurii, ceea ce reduce plata pentru incalzire si aer conditionat.

Izolare fatadelor in Moldova devine din ce in ce mai utilizata, deoarece conditiile meteorologice devin din ce in ce mai neprevazute. Izolare va imbunatati microclimat incaperii si va spori durabilitatea casei, indiferent ce material de constructie a fost folosit: caramida sau lemn. Pentru ca ingheturile severe sa nu va ia prin surprindere, puteti folosi izolare fatadei a casei. In Chisinau compania noastra ocupa una dintre cele mai inalte pozitii pe piata serviciilor de izolare a cladirilor. Avem doua tipuri de izolare - izolare cu spuma si izolare cu vata minerala.

La solicitarea clientului, dupa ce se efectueaza izolare, se poate realiza si finisaj decorativ, ceea ce va face ca exteriorul cladirii sa arate mai estetic. Anume finisaj decorativ a cladirilor in Moldova creeaza prima impresie despre constructie. Exteriorul reflecta prestigiul companiei sau arata individualitatea proprietarului casei.

Finisaj decorativ a casei in Chisinau nu are doar o functie estetica. Prin aplicarea tehnologiilor moderne, finisajul va contribui la cresterea izolarii fonice si va ajuta la retinerea caldurii. Una dintre cele mai populare metode de finisaj este finisaj decorativ cu tencuiala. Printre varietatile sale puteti gasi unul care se potriveste cerintelor dumneavoastra si corespunde cu peretele cladirii.

Finisaj decorativ in Moldova va pot servi zeci de ani, efectuind functiile lor estetice si tehnice, daca va incredintati specialistilor calificati al companiei noastre.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

Clientii nostri