Uși din sticlă

Usi de sticla in Moldova.

In lumea moderna sticla este materialul principal folosit in interior. In ceea ce priveste caracteristicile functionale, aceasta nu este inferioara analogilor sai si se potriveste bine cu diverse materiale precum lemnul, metalul sau piatra. Numai de aceea, usi de sticla in Chisinau sunt o solutie buna pentru un interior modern, deoarece pot fi folosite pentru a crea un design indraznet si luminos.

Usi di sticla sunt utilizate activ atat in spatii rezidentiale, cat si in centre de afaceri, birouri, centre medicale si restaurante. In locurile publice usi din sticla solida in Moldova pot servi pentru plasarea publicitatii sau logoului, ceea ce va atrage atentia spre compania dumneavoastra. Ele pot fi impartite conditionat in patru tipuri:

Usi de sticla solida in Chisinau pot fi acoperite cu o folie speciala care schimba transparenta sticlei. Aceasta optiune este convenabila pentru spatii rezidentiale si birouri, unde nu este placut de a fi vazut. Avantajul aplicarii unei folii este ca aceasta protejeaza suplimentar de deteriorare si zgarieturi. Aceste usi sunt confectionate cu folosirea sticlei temperate, rezistente, cu grosimea de cel putin 10 mm, ceea ce este absolut sigur, chiar si in cazul unor lovituri.

In caz daca usi din sticla apar nepotrivite pentru interiorul dumneavoastra din punct de vedere practic, atunci ca alternativa lor vor fi usi de aluminiu si sticla. In Moldova astfel de usi sunt utilizate in cladiri complet diferite: de la case private pana la aeroporturi. Ele pot fi confectionate in forme, dimensiuni si modele complet diferite. Printre varietatea lor puteti gasi acea, care va arata perfect in interiorul dumneavoastra si va conferi individualitate si stil incaperii.

Montare usilor de sticla in Chisinau se face cu ajutorul unor accesorii de inalta calitate, care o fac functionala si durabila. Specialistii companiei Aralex efectueaza montarea de orice tip si complexitate in conformitate cu toate standardele si intr-un timp scurt.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

  Avantajele ferestrelor din sticlă:
aspect estetic frumos Светопрозрачные конструкции в Молдове

posibilitatea de a adăuga diverși coloranți pe sticlă

Светопрозрачные конструкции в Молдове

material ecologic

Светопрозрачные конструкции в Молдове
rezistență la diferențele de temperatură Светопрозрачные конструкции в Молдовеușor de întreținut Светопрозрачные конструкции в Молдове

rezistență excelentă la umiditate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

durabilitate

Светопрозрачные конструкции в Молдове

gamă largă de modele și forme

Светопрозрачные конструкции в Молдове

mărește vizual suprafața încăperii

Светопрозрачные конструкции в Молдове

grosime 8-10 mm

Светопрозрачные конструкции в Молдове
Clientii nostri