Partiții mobile glisante de la Aralex

Partitii glisante in Moldova.

Partitii glisante de sticla in Chisinau va vor permite sa impartiti sau sa uniti cateva incaperi. Domeniul lor de aplicare este destul de larg - de la centre educationale si medicale la apartamente si case private. Acestea pot avea cateva tipuri de deschidere, printre cele mai populare sunt:

  • Partitii mobile din sticla. In Moldova, aceasta constructie este adesea numita „parcare”. Ea se deosebeste prin aceea ca are numai rotila superioara. De-a lungul rotilei, placile se deplaseaza in lateral si se rotesc la 90 de grade, ceea ce le permite sa fie compacte, paralele intre ele. Fiecare rama are o incuietoare in partea inferioara, cu ajutorul careia pozitia sa este fixate, sunt cel mai adesea folosite pentru terase publice si cele private.
  • Partitii telescopice de sticla in Chisinau. In acest sistem toate segmentele sunt mutate una dupa alta intr-o parte. Fiecare segment are propria sa rotila, montata pe peretele sau tavanul deschiderii. Elementul de contur de jos al unui panou este atasat la panoul adiacent. Daca este necesara o fereastra lunga, adesea se folosesc doua partitii telescopice. In Moldova acest tip de zonare ramane cel mai popular si datorita unei multimi de varietati a sistemului, aproape orice solicitare a clientilor poate fi satisfacuta.
  • Partitii pliante de sticla in Chisinau functioneaza conform principiului „acordeonului”. Partitiile sunt indoite si asamblate intr-o singura directie.

Toate cele de mai sus sunt echipate cu fitinguri de inalta calitate care asigura fiabilitatea si durabilitatea sistemului. Partitii din sticla sunt sigure deoarece sunt confectionate din sticla temperata durabila, care pot fi decorate dupa dorinta dumneavoastra si se vor potrivi perfect in orice interior, chiar daca aceste sunt partitii stationare.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

Clientii nostri