Ferestre din aluminiu/PVC

Ferestre din aluminiu si PVC in Moldova.

In zilele noastre, majoritatea oamenilor prefera ferestre PVC sau din profil aluminiu. Ambele produse sunt prezente intr-o mare varietate pe piata si este destul de dificil de ales dintre ele.

Ferestre PVC pentru balcon in Chisinau sunt utilizate des datorita izolarii sonore si termice superbe. In caz daca doriti sa folositi aceste ferestre pentru loggia, atunci ati ales o optiune excelenta. Ferestre de plastic sunt rezistente la lumina ultravioleta si nu isi schimba culoarea initiala sub influenta sa. Din aceleasi motive, sunt utilizate si ferestre PVC pentru loggia. In Moldova, unde temperaturile de vara pot atinge peste 40 de grade, utilizarea clorurii de polivinil este benefica.

Principalele avantaje ale ferestrelor din PVC sunt:

  • Ele nu sunt afectate de umiditate;
  • Au o buna izolare fonica;
  • Pastreaza bine caldura in interior;
  • Nu se deformeaza atunci cand sunt expuse la razele UV;
  • Sunt rezistente la inghet si au un termen de exploatare indelungat.

Ferestre de aluminiu in Chisinau sunt din ce in ce mai populare. Ele au o serie de avantaje incontestabile. Alegand aceste ferestre, va veti deosebi de altii cu certitudine. Profilul din aluminiu este mai elegant si mai delicat, si in acelasi timp veti putea crea modele mai interesante si mai complexe.

Folosind ferestre de aluminiu pentru terasa in Moldova veti obtine geamuri cu profiluri aproape invizibile cu transluciditate maxima. Atunci cand alegeti ferestre de aluminiu, ar trebui sa acordati preferinta modelelor calde, deoarece acestea nu pastreaza bine caldura.

Este imposibil de raspuns la intrebarea care ferestre sunt mai bune sau mai rele. Ambele optiuni au avantaje evidente. Numai dumneavoastra veti putea determina care dintre ferestre va indeplinesc toate cerintele.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

Clientii nostri