Luminătoare şi grădini de iarnă

Luminator si gradina de iarna in Moldova.

Intr-un oras mare, oamenii sunt pasionati de ceea ce este viu si real - cerul albastru si plantele verzi. De aceea, multi oameni decid sa instaleze luminatoare sau gradina de iarna in Chisinau.

Construire gradinii de iarna in Moldova ca un serviciu devin cel mai popular, deoarece acestea ofera nu numai prestigiul si frumusete, ci si posibilitate de a se bucura de abundenta verdetii in sezonul rece. Dar, vitrare gradinii de iarna pot fi executate in conformitate cu orice dorinta a clientului - fie structuri simple dreptunghiulare, fie cu colturi sau rotunde. Aceasta este singura modalitate de a crea gradinile de iarna!

Este bine cunoscut faptul ca cladirile sunt cele mai impresionante cu luminator. In Chisinau, acestea se folosesc mai frecvent in cladirile industriale decat in casele private, dar tot mai multi oameni aleg montare luminatoarelor in casele lor. Aceasta este o solutie constructiva excelenta pentru care veti fi recunoscator in fiecare zi, bucurandu-va de razele solare calde.

Luminator cat mai des se numeste luminatoare illuminate. Aceasta este partea din sticla a acoperisului pentru trecerea luminii natural. Luminator pentru acoperis in Moldova pot fi realizat sub diferite forme arhitecturale:

  • Forma unui acoperis drept;
  • Forma arcuita;
  • Piramidala;
  • Forma unui acoperis in doua pante.

Pentru ca structura de sticla sa arate cit mai avantajos si sa se potriveasca stilului general al interiorului, panourile pot fi decorate in diverse moduri in conformitate cu dorintele clientului. Compania Aralex isi asuma responsabilitatea pentru fabricare si montare luminatorului in Chisinau. Noi garantam calitatea constructiei si folosim cele mai noi si mai fiabile tehnologii, deoarece dispunem de cea mai calitativa forta de munca din domeniul dat. Personalul nostru este format exclusiv din profesionisti din domeniu, cunoscuti in toata Moldova.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

Clientii nostri