Sisteme de uși glisante din aluminiu

Sistem de usi glisante in Moldova.

Sisteme de usi glisante in Chisinau impresioneaza prin functionalitatea lor. Cu ajutorul lor, puteti efectua schimbari interesante in interiorul camerei. Le puteti folosi ca partitii pentru iesirea la terasa sau in gradina de iarna. Acestea combina economia energiei si un design atractiv.

Alegand sisteme de usi din aluminiu in Moldova, puteti foarte usor mari spatiul camerei. Datorita rezistentei ridicate a aluminiului, este posibila executarea modelelor cu profiluri inguste si un element mare executat din sticla, ceea ce va oferi o vizibilitate maxima. Astfel de avantaje pot fi gasite si in alte categorii noastre - usi de aluminiu si usi din plastic.

Sistem de usi glisante in Chisinau are urmatoarele avantaje:

  • Design elegant. Cu ajutorul unor despartitori interesanti, puteti executa absolut orice idee creativa. Aceast lucru va fi si mai placut datorita unei game largi de culori a paletei RAL. De asemenea, datorita posibilitatii de a folosi diverse forme si functii, puteti combina cu usurinta sistemele de usi si ferestre intre ele, ceea ce va conferi cladirii un stil individual.
  • Economia energiei. Prin caracteristicile lor tehnice usile glisante nu sunt inferioare usilor batante obisnuite. Sistemul are o izolatie termica ridicata si mentine un microclimat interior confortabil. Datorita transluciditatii ridicate, costurile de energie electrica sunt reduse semnificativ.
  • Extinderea spatiului. Datorita folosirii partitiilor si a sistemelor glisante de sticla, incaperile vor fi pline de lumina si vor parea mai mari. In acelasi timp, la folosirea partitiilor exista posibilitatea de a forma din doua spatii adiacente unul singur.
  • Posibilitatea instalarii sticlelor mari. Profilul din aluminiu este suficient de puternic incat sectiunea poate avea o lungime si o inaltime de pana la cativa metri.

Ca orice fel de usi, aceasta sitema cu usi glisante poate fi de urmatoarele tipuri:

  • Sistem telescopic si cascad de usi in Moldova - este un set de cel putin doua profiluri care la deschidere aluneca paralel unul cu altul. Acest sistem functioneaza datorita mai multor canale, instalate in partea superioara a usii. Fiecare profil are propriul set de role.
  • Sistem de usi pliante acordeon in Chisinau economiseste spatiul. Din acest motiv el este cel mai des utilizat in incaperile mici. Un astfel de sistem prezinta o usa cu elemente de rulare situate sub si deasupra. La deschidere ea se pliaza in jumatate si se deplaseaza in lateral.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

Clientii nostri