Uși din PVC

Usi de plastic in Moldova.

Usi din PVC in Chisinau sunt mereu populare si acest lucru se datoreaza caracteristicilor lor tehnice universale. Ele se deosebesc prin aspectul lor atractiv si durabilitate.

Usi PVC in Moldova sunt executate din clorura de polivinil si sunt:

  • Rezistente la foc;
  • Nu sufera in urma modificarilor de temperatura;
  • Rezistente la lumina ultravioleta;
  • Rezistente la umiditate;
  • Non-toxice.

In functie de metoda de deschidere, usile de plastic pot fi batante si glisante:

  • Usi glisante din PVC in Chisinau sunt utilizate atat in locuri publice, cat si de catre proprietarii caselor private. De asemenea acestea se folosesc la intrare intr-o gradina de iarna, terasa sau piscina. Astfel de usi sunt fiabile si creeaza un sentiment de caldura si confort in fiecare casa.
  • Usi batante pot avea una sau doua parti. Acest design este destul de popular datorita usurintei in exploatare si posibilitatii de a extinde intrarea.

Usi exterioare de plastic in Moldova sunt folosite peste tot si pot fi gasite in aproape orice cladire datorita designului convenabil si atractivitatii lor. Aralex permanent monitorizeaza si implementeaza cele mai noi tendinte in domeniul tehnologiei, materialelor utilizate, montarei si proiectarii.

Grupuri de usi exterioare de plastic in Chisinau pot fi prezentate in diverse culori prin laminarea profilurilor, astfel incat usile sa se incadreze in orice interior sau in exteriorul cladirii. Acestea sunt instalate, folosind cele mai moderne si ecologice sisteme de profil al companiei Koemerling (Germania). Dar nu uitati ca putem fabrica si usi din aluminiu si sistem de usi glisante.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

 

Ușor de întreținut

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Izolare fonică bună

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Nivel ridicat de izolare termică

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Rezistența la schimbările atmosferice

Светопрозрачные конструкции в Молдове

Gamă uriașă de stiluri și culori

Светопрозрачные конструкции в Молдове
Clientii nostri