Uşi din aluminiu/PVC

Usi din aluminiu si PVC in Moldova.

Usi PVC si usi din aluminiu in Chisinau se utilizeaza peste tot. Ele pot fi gasite atat in case cat si in apartamente, precum si la intrarea in aproape toate institutiile publice, sa nu mai vorbim despre sisteme de usi glisante.

Este cert faptul ca usi de plastic sunt foarte durabile si se curata foarte usor. Dar usi din PVC in Moldova pot fi de trei tipuri, si anume: exterioare si glisante, precum si grupuri de usi exterioare. Ele se caracterizeaza prin durabilitate si aspect exterior. Principalul avantaj al plasticului este posibilitate de a crea aproape orice forma, astfel incat sa puteti personaliza camera.

Fabricare si montare usilor PVC in Chisinau sunt efectuate cu conditia controlului strict al calitatii. Fiecare usa este analizata cu atentie, este evaluata conformitatea desenelor, aspectul, ambalajul si marcajul. Un alt avantaj al acestor usi este rapiditatea montarei, efectuate de catre specialistii companiei noastre foarte calitativ.

Sistem de usi din aluminiu in Moldova devin din ce in ce mai populare. Ele se diferentiaza de usile PVC prin aspectul lor fizic, deoarece usi de aluminiu arata mai delicat si modern, iar din punct de vedere al caracteristicilor tehnice nu sunt mai inferioare celor din PVC.

Sistema usilor de aluminiu Chisinau are mai multe functii de:

  • practica - aluminiu este un metal puternic si de incredere;
  • estetica - arata prestigioas si respectabil;
  • publicitate - creeaza spatiu suplimentar pentru afise si bannere.

Fabricare si montare usilor din aluminiu in Moldova este un proces care consuma mai multa energie decat fabricarea analogilor din alte materiale, de exemplu, usi PVC. Ea se efectueaza in conformitate cu cele mai noi tehnologii, datorita carora produsele sunt durabile si fiabile. Cu instalarea usilor de inalta calitate, acestea va vor servi zeci de ani si nu vor necesita ingrijire speciala.

Structuri translucide in Moldova - compania Aralex.

Clientii nostri