Servicii
Proiectele noastre

Structuri translucide in Moldova – fabricare si montare.

Obiectivul principal al tendintelor arhitecturii moderne urbane este ca constructia cladirilor trebuie sa fie admirabile si functionale, care in acelasi timp serveste ca un element decorativ. In secolul 21 arhitectura joaca pe contraste, dar in acelasi timp nu isi pierde scopul datorita noilor tehnologii si metodelor de prelucrare a materialelor. Fatadele moderne se disting prin numeroase elemente din sticla: ferestre, pardoseli si tavane, copertine, acoperisuri si multe altele. De aceea, structuri translucide in Chisinau devin din ce in ce mai populare si solicitate de catre arhitecti si dezvoltatori.

Fatada de sticla a casei poate fi comparata cu un pic de aer curat, in care are nevoie urbanismul modern. Prin urmare, structuri de sticla in Moldova ofera orasului un aspect luminos si modern. Fie ca nu conteaza daca e un birou, universitatea sau centrul medical – exteriorul din sticla va accentua statutul si prestigiul cladirii.

Aceste lucrari pot fi realizate cu ajutorul de la structuri de aluminiu in Chisinau, unde fatadele diverselor cladiri sunt realizate in asa mod. De asemenea, nu-si pierd pozitiile pe piata acestor servicii si structuri din PVC in Moldova. Anume ele sunt cele mai populare si, astfel de constructii, pot fi intalnite aproape in fiecare cladire municipala si privata.

Colaborand cu compania Aralex, veti primi garantat:

  • Cea mai buna calitate. Fabricare structurilor translucide in Chisinau necesita cele mai avansate tehnologii, cu utilizarea materialelor durabile si fiabile.

  • Sortimentul larg. Noi cream geamuri de fatade, luminatoare si gradinile de iarna cu orice fel si complexitate. Printre servicii oferite se enumera ca fabricam si: usi din aluminiu si ferestre PVC, usi si partitii de sticla, cabine de dus si garduri din sticla. De asemenea, ne ocupam si de izolare fatadelor.

  • Protectie si siguranta. De multe ori, montare structurilor de sticla in Moldova se realizeaza nu numai in scopuri estetice. Datorita acestor constructii, puteti reduce semnificativ nivelul de zgomot, imbunatati microclimatul in interior si sporiti siguranta. Produse noastre indeplinesc aceasta functie cu usurinta.

  • Preturi atragatoare. Noi am reusit sa combinam tot ce este mai bun – tehnologii avansate si preturi atragatoare pentru produse de sticla.

Fabricare noastra a diverse constructiilor din sticla ne permite realizarea celor mai incredibile si stralucitoare idei in viata. Noi nu avem frica de dificultati si experimente, si suntem mereu gata sa cream obiecte unice. Dar profisionisti, care efectueaza montare structurilor din aluminiu si pvc, au experienta si abilitati necesare si sunt capabili sa isi indeplineasca lucrul eficient si rapid.